banner SVSU pompieri

Echipamente de protectie SVSU - Pompieri

Echipamentul de protectie pentru personalul SVSU si pompieri are rolul de a proteja lucratorii expusi pericolului de raspandire a flacarii. Catalogul SafetyZone cuprinde o gama variata de imbracaminte si echipamente care respecta standardele specifice: EN 15614 si EN 469 - Imbracaminte de protectie pentru pompieri, EN ISO 11612 - Imbracaminte de protectie impotriva caldurii si a flacarilor, IEC 61482-2 - Protectie efecte termice arc electric, EN 13034 - Imbracaminte de protectie impotriva produselor chimice, EN ISO 20471-  Imbracaminte de mare vizibilitate, EN ISO 13982 - Imbracaminte de protectie impotriva particulelor chimice solide, EN 137 - Aparate de protectie respiratorie autonome.

Portwest este printre cei mai cunoscuti producatori de echipamente de protectie, gama de produse include: costume Nomex, combinezoane ignifuge, pantaloni ignifugi, camasi si tricouri pompieri, jachete ignifuge si impermeabile, casti de protectie, manusi ignifuge. Drager Safety este lider mondial in domeniul protectiei respiratorii, specializat pe aparate de protectie respiratorie, butelii de otel si compozit, semimasti si masti complete cu filtru.

echipamente de protectie pompieri
Produs adaugat la comparare.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...