Cu peste 115 ani de experiență în furnizarea de produse și servicii de calitate, Portwest este lider mondial în proiectarea și fabricarea de îmbrăcăminte de lucru elegantă, confortabilă și de înaltă calitate, care respectă standardele internaționale de protecție în muncă.

Portwest s-a nascut în 1904 când Charles Hughes și-a a deschis un mic magazin cu amănuntul în Westport, Mayo. Padraig Hughes, nepotul lui Charles Hughes, s-a alăturat afacerii în 1936. După moartea unchiului său în 1949, Padraig a preluat conducerea companiei până la pensionarea sa în 1988. Timp de 52 de ani a dezvoltat compania de îmbrăcăminte Westport, acum cunoscută sub numele de Portwest Ltd.

Astăzi, Portwest a devenit o afacere globală cu șapte locații de depozite în Marea Britanie, SUA, Australia, Noua Zeelandă, Emiratele Arabe Unite, Panama, Irlanda și Polonia, birouri de vânzări în Marea Britanie, SUA, Australia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda și Polonia și personalul de servicii pentru clienți din peste 130 de țări.

FeelBox Ro este reprezentant Portwest in Romania.

Comments (0)

Produs adaugat la favorite.
Produs adaugat la comparare.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...